Đề thi TOEFL

1. In times of -----, the price of precious metals such as gold generally increases dramatically.

(A) prosperity

(B) prospering

(C) prosperous

(D) prosper

 

2. The Judge became furious when her ----- was questioned by the plaintiffs attorney.

(A) neutralize

(B) neutralization

(C) neutrally

(D) neutrality

 

3. The enclosed brochure will assist customers to make a ----- on whether to buy or try the new software.

(A) deciding

(B) decision

(C) decide

(D) decided

 

4. They were fined for holding a boxing match without the official ----- of the state Boxing Commission.

(A) approving

(B) approval

(C) to approve

(D) approved

 

doc5 trang | Chia sẻ: jinkenedona | Ngày: 04/05/2015 | Lượt xem: 1478 | Lượt tải: 1download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề thi TOEFL, để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
2009년 1월 예상
1. In times of -----, the price of precious metals such as gold generally increases dramatically.
(A) prosperity 
(B) prospering 
(C) prosperous 
(D) prosper
2. The Judge became furious when her ----- was questioned by the plaintiffs attorney.
(A) neutralize 
(B) neutralization 
(C) neutrally 
(D) neutrality
3. The enclosed brochure will assist customers to make a ----- on whether to buy or try the new software.
(A) deciding
(B) decision 
(C) decide 
(D) decided
4. They were fined for holding a boxing match without the official ----- of the state Boxing Commission.
(A) approving 
(B) approval 
(C) to approve 
(D) approved
5. ----- show that less competition and poor service are usually the result of government regulation in the telecommunications business.
(A) Study 
(B) Studies 
(C) Studying 
(D) Studied
6. Market researchers have presented ----- that companies with small market shares will suffer a great deal throughout the course of the year.
(A) evidence 
(B) evident 
(C) evidential 
(D) evidently
7. An arbitrator must listen ----- to both parties in a dispute and not allow personal prejudice or opinion to affect his or her decision.
(A) objection 
(B) objective 
(C) objects 
(D) objectively
8. All the plants inside and outside the office need to be watered -----. 
(A) period 
(B) periodical 
(C) periodic 
(D) periodically
9. In fact, within two years, it is not unusual for a management trainee to receive multiple promotions and increase his or her income -----. 
(A) substantiation 
(B) substantial 
(C) substantiate 
(D) substantially
10. Please fasten your seat belt ----- and bring back the rest of your seat to its vertical position. 
(A) security 
(B) secure 
(C) secured 
(D) securely
11. Please provide all of the information as ----- as possible to enable your request to be properly processed.
(A) clear 
(B) clearer 
(C) clarity 
(D) clearly
12. Military spending cuts have ----- impacted manufacturing business in the United States.
(A) strong 
(B) strongly 
(C) strength 
(D) strengthen
13. The report was ----- written and must be reviewed and redone. 
(A) poor 
(B) poorly 
(C) poorest 
(D) poorer
14. This rebate offer is only available with the purchase of a new Novatel modem and the customer must ----- maintain OmniSky Wireless Service a minimum of six months. 
(A) continue 
(B) continuation 
(C) continuous 
(D) continuously
15. Safety regulations have recently been reinforced to protect workers who work in ----- hazardous jobs.
(A) potential 
(B) potentialize 
(C) potentially 
(D) potentiality
16. The European trade discussions came to an end with the representatives ----- supporting the call for a free trade zone.
(A) completely 
(B) completeness 
(C) complete 
(D) completed
17. Our direct-deposit service has turned out to be ----- attractive to our customers.
(A) extreme 
(B) extremely 
(C) extremity
(D) extremes
18. The Club's nine versatile meeting and banquet rooms ----- accommodate a small executive meeting of ten or a large reception of five hundred.
(A) beauty 
(B) beautiful 
(C) beautifully 
(D) beautify
19. This Bed & Breakfast house can provide comfortable accommodations at a ----- price.
(A) reasonable 
(B) reason 
(C) reasonably 
(D) reasoning 
20. The network is not ----- at this time due to software failure. 
(A) accessible 
(B) accessed 
(C) accessing 
(D) access
21. Most of our door-to-door salesmen prefer to live in the area they serve because it is more ----- for them.
(A) convenient 
(B) convened 
(C) convenience 
(D) conveniently
22. Though baseball purists prefer that the game be played in the open-air, most modern ballparks are ----- in either fixed or retractable roof domed stadiums.
(A) enclose 
(B) enclosing 
(C) enclosure 
(D) enclosed
23. According to Jenkins, a new highspeed machine will ------- that will cut the patterns for the gloves in half the time it takes now.
(A) be installing 
(B) be installed 
(C) install 
(D) have installed
24. The inspectors' recommendations ----- that the company needs to increase its production.
(A) indicate 
(B) are indicated 
(C) to indicate 
(D) indicating 
25. At Good Brothers Inc. we want our employees to be the most competitive individuals in their fields so we put great emphasis ----- training and career growth.
(A) to 
(B) between 
(C) out 
(D) on
26. This packing system, ----- ensures a total vacuum to retain freshness and flavor for a long period, is used in more than 200 food-processing plants.
(A) who 
(B) which 
(C) what 
(D) whose
27. Although we requested that we ----- a room with garden view when we made the reservation, we were taken to a sea view room when we arrived. 
(A) have given 
(B) were giving 
(C) gave
(D) be given 
28. Constant quality improvement is intended to maintain our competitiveness and ---- us for the challenges of the future. 
(A) to prepare
(B) preparing 
(C) prepared 
(D) have prepared 
29. Among other reasons, annual reports are published ----- an informed reader may interpret and evaluate the performance and prospects of a company accurately.
(A) in case of 
(B) moreover 
(C) so that 
(D) even though
30. I was a member of the Country Club's Recreation committee ----- it was first established, but I quit after a few months.
(A) nevertheless 
(B) still
(C) when 
(D) since
31. ----- I have exchanged email and memos with the Regional Vice President, I have never met him in person.
(A) Except 
(B) Although 
(C) Unlike 
(D) However 
32. The rebuilt plane will be ready for use next week ----- we can get the local and federal approvals for the repairs.
(A) otherwise 
(B) if 
(C)whether 
(D) instead
33. Contest entry forms will be discarded ----- accompanied by a proof of purchase of one of the company's products.
(A) nevertheless 
(B) as long as 
(C) therefore 
(D) unless
34. Even though the boss encouraged you to put ----- idea into effect, you ignored him and now someone else has done it and received all the credit.
(A) you 
(B) your 
(C) yourself 
(D) yours 
35. The green skis and black boots belong to my sister and the gray skis and boots are -----.
(A) I 
(B) mine 
(C) myself 
(D) my 
36. When the golf cart broke down, Mr. Lucas and the other golfers in his group made it worse when they tried to repair it by ----- instead of calling for help.
(A) they 
(B) their 
(C) them 
(D) themselves 
37. Of the several plants, one plant gets 50% of its energy needs from solar power while ----- uses windmills to produce 28% of its energy.
(A) another 
(B) others 
(C) another 
(D) the others 
38. The boxers may have appeared angry in the ring, but in fact they have a great deal of respect and admiration for -----.
(A) ones 
(B) the others 
(C) others 
(D) each other 
39. Constant exercise has been proven ----- health benefits for people of all ages and occupations.
(A) have 
(B) to have 
(C) having 
(D) had
40. All students are welcome to ----- their suggestions about ways to improve the teaching system at this institute.
(A) contribution 
(B) contributable 
(C) contribute 
(D) contributing
41. All of the Seashore Hotel's staff are committed to ----- top-quality service and a comfortable environment for their guests.
(A) provision 
(B) provided 
(C) providing 
(D) provider 
42. The food division is considering ----- a new line of gourmet spices in select areas next summer.
(A) to introduce 
(B) introducing 
(C) introduce 
(D) introduced
43. Please refrain from ----- cellular phones during the lecture.
(A) use 
(B) uses 
(C) using 
(D) to use
44. ----- messages is the responsibility of a secretary.
(A) Taking 
(B) Taken 
(C) Took 
(D) Take
45. A job used to be obtained ----- in the past than it is now.
(A) easiest 
(B) more easily
(C) easily 
(D) easier
46. This new coffee machine makes cappuccino froth ----- more efficiently than the old one.
(A) much 
(B) so 
(C) really 
(D) very 
47. This is by far one of the ----- jobs Mrs. Rita has ever taken in her entire career as a laboratory technician. 
(A) challenging 
(B) more challenged 
(C)most challenging 
(D) more challenging 
48. Those who do not pick up their season tickets by August 20 ----- their stadium seats.
(A) forfeit
(B) will forfeit 
(C) will have forfeited
(D) forfeited
49. The road was very muddy because it ---- all night.
(A) rained 
(B) rains 
(C) will be rained 
(D) have rained
50. All employees are expected and ----- to exercise care when leaving e-mail messages within the company.
(A) required 
(B) have required 
(C) require 
(D) requiring 
51. The new facilities are both more ----- and modern. 
(A) conveniences 
(B) convenient 
(C) convenience
(D) conveniently
52. If you write the memo tonight, I will copy ----- distribute it in the morning.
(A) and 
(B) so 
(C) as 
(D) in
53. Vortex Medical is a well known leader in manufacturing medical equipment for its ---- patents.
(A) number 
(B) numerous 
(C) numerical 
(D) numeral 
54. According to the poll, ----- factors may not affect election results, unless of course turnout is low.
(A) each other
(B) another
(C) others 
(D) other
ANSWER
1. A
2. D 
3. B
4. B
5. B
6. A
7. D
8. D
9. D
10. D
11. D
12. B
13. B
14. D
15. C
16. A
17. B
18. C
19. A
20. A
21. A
22. D
23. B
24. A
25. D
26. B
27. D
28. A
29. C
30. C
31. B
32. B
33. D
34. B
35. B
36. D
37. C
38. D
39. B
40. C
41. C
42. B
43. C
44. A
45. B
46. A
47. C
48. B
49. A
50. A
51. B
52. A
53. B
54. D

File đính kèm:

  • docde_thi_toefl_1_4666.doc
Tài liệu liên quan